opdrachtgever

Voor een zorgeloze toekomst, voor u en uw naasten.

Opdrachtgever

Binnen zorgorganisaties komt het wel eens voor dat er (tijdelijke) tekorten zijn in het personeelsbestand (bijvoorbeeld vanwege drukte, ziekte of verlof) waardoor een organisatie niet de toereikende zorg kan verlenen die het wenst. Herkent u zich hierin en wilt u deze gaten graag vullen met flexibele en gekwalificeerde zorgverleners? Dan heeft u in AEN Zorg de juiste partner gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de perfecte match tussen onze zorgvragers en onze zorgverleners. Hierbij stellen we uw zorgvraag centraal en gaan we in een persoonlijk gesprek met elkaar kijken wat uw behoeftes zijn. Op basis daarvan selecteren wij zorgvuldig de zorgprofessional die bij u past.

Betrouwbaar

In onze samenwerking kunt u rekenen op onze betrouwbaarheid. Hierbij nemen wij het principe “afspraak is afspraak “ heel serieus. Onze zorgprofessionals zijn door ons persoonlijk gescreend en beschikken over de juiste kwalificaties.

Betaalbaar

U profiteert bij ons van scherpe tarieven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat goede zorg betaalbaar blijft en dat de kwaliteit van zorg behouden blijft.

Flexibel

AEN Zorg verzorgt ook uw verpleging. Zaken zoals wondverzorging, het toedienen van medicatie en het geven van injecties en meer kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan onze gespecialiseerde zorgverleners. Zo bent u in staat om beter te leven en beter om te gaan met uw ziekte of handicap.

Zorg aanvragen

Voor een morgen zonder zorgen

Adres

Pletterijstraat 168
2515 AZ Den Haag

Telefoonnummer

+31 85 060 9192

E-mailadres